Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Mez Clado Dark C – 35% alk.

kr.365,00

På lager

Varenummer (SKU): 2353-3 Kategorier: ,

Mez Clado Dark Cer Rom tilsat – og lagret med mørk chokolade. En proces der vare i cirka en måned, hvor chokoladen bliver tilsat kontinuerligt i rommen, så blandingen bliver udført med omhu.

Baseret på Rom af  Spansk oprindelse og lagret på amerikanske egetræsfade i 8 år.

Smagen af Mez Clado Dark C er fyldt med sødme og smagsnuancer af mørk chokolade, en fyldig og behagelig stil der bl.a. nemt kan nydes rent i et glas, en kop kaffe – eller til isdesserter. Dark C nydes bedst, lettere afkølet (16 grader) eller ved stuetemperatur.

Dark C er det perfekte valg til alle der elsker smagen af rom og chokolade. Generelt en let drikkelig spiritus, som de fleste kan nyde i behagelige og fornøjelige omgivelse.

Mezclado er et dansk rom blanderi, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Med det formål at finde frem til de helt rigtige stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelse til enhver smag. Ordet Mezclado betyder blanding og har oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart. Og med stor succes solgt til butikkens kunder, der ofte kom langvejs fra for rommens skyld.

Personen bag blandingerne hedder Radoslaw, som med tiden har udviklet en passion for rom og etableret Mezclado, så hele landets befolkning kan nyde de unikke romblandinger. En hver produceret flaske er omhyggeligt blandet og tappet i Danmark.