Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Mez Clado Forårs Edition 38% alk.

kr.299,00

På lager

Varenummer (SKU): 2353-1 Kategorier: , ,
Mez Clado Rom

Kodeord for Mez Clado Forårs Edition: Fyldig, sød og lækker fudge. Den perfekte rom til hygge efter påskefrokosten evt. ledsaget af kaffe og god chokolade.

Mezclado er et dansk rom blanderi, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Med det formål at finde frem til de helt rigtige stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelse til enhver smag. Ordet Mezclado betyder blanding og har oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart. Og med stor succes solgt til butikkens kunder, der ofte kom langvejs fra for rommens skyld.

Personen bag blandingerne hedder Radoslaw, som med tiden har udviklet en passion for rom og etableret Mezclado, så hele landets befolkning kan nyde de unikke romblandinger. Hver eneste produceret flaske er omhyggeligt blandet og tappet i Danmark.

Blandingsprocessen er den vigtigste når en god rom skal fremstilles

Skandinavere har et særligt historisk forhold til rom. Siden 1700 tallet har danskerne sejlet den populære drik hjem fra Caribien og England og udskænket den i særlige romhuse landet over. Rom brygges brygges på sukkerrør, som gennemgår en lang og kompleks gærings- og udvindingsproces inden den er drikkeklar. Mezclados rom stammer fra nøje udvalgte destillerier fra hele verden. Vi blander hver enkelt portion manuelt. Hver portion er tilsmagt, finjusteret og tilføjet særlige brygningsingredienser for en helt unik nordisk smagsoplevelse.