Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Mezcal Don Ramón Espadin 40% alk.

kr.475,00

På lager

Varenummer (SKU): 5375-1-2-1 Kategorier: , ,
Mezcal Don Ramón Espadin

Mezcal Don Ramón Espadin er et overlegent udtryk indenfor håndlavet mezcal. Den er lavet på 100% espadin agave fra Zacatecas. Mezcalen kommer i en flot flaske med et design der tager inspiration fra den lerkunst som laves af de indfødte folkefærd i Oaxaca regionen.

Mezcal Espadin er en såkaldt juven mezcal, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode.

Mezcal Don Ramón – Mezcal Espadin er udgivet ved 40% alkohol.

Smagsnoter: Robust og kompleks i både smag og duft, med velfungerende, kraftige og let frugtige røgede noter, som danner en behagelig kontrast til bløde noter af fugtig muld.

Om Casa Don Ramón

Casa Don Ramón er en mexicansk spiritusproducent, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Don Ramón har base i Jalisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Jalisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. De er dermed iblandt de bedste og mest klassiske eksempler på hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.