Yderligere information

Størrelse

50 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Område

Mosgaard Single Cask Peated & Spicy 60,8% alk.

kr.899,00

På lager

Varenummer (SKU): 3293-1-1-1-1-1-2 Kategorier: , Tag:
Mosgaard Single Cask Peated & Spicy

Mosgaard single Cask Peated & Spicy 01/3-2022 er fejringen af Mosgaards 6 års jubilæum. D.1. marts 2016 tændte Mosgaard op for deres spirit still for første gang og fyldte det første fad på Tanghavevej i Oure. I løbet af de sidste 6 år har de raffineret smagen og deres udtryk til at kunne lave whisky der har vundet mange internationale konkurrencer og de bliver stadigt mere eksperimenterende.

Mosgaard Single Cask Peated & Spicy er deres seneste udtryk, hvor den peatede New Spirit først har lagret på Ex. Bourbon Quarter casks, og derefter fået en cask finish på Europæisk Virgin oak. Det er ikke en ukendt metode for Mosgaards peatede whisky – men lige præcis dette fad har givet noget helt unikt.

Whiskyen er blevet meget mørk – grænsende til at være kastaniebrun og har fra den europæiske eg fået nogle kraftige pebrede noter, sødme som i mørk kakao og en afslutning som Engelsk lakrids, noget som man aldrig har oplevet før, og derfor en rigtig spændende fejring af Mosgaards 6 års Jubilæum med kedlerne.