Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

National Rums Of Jamaica Cambridge STCE

kr.1.569,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4828-1-3-1-1-2 Kategorier: ,
Produkt

National Rums Of Jamaica Cambridge er en reproduktion af STC♥E-mark fra Cambridge-destilleriet, beliggende i Trelawny Parish og lukket i 1947. Denne blev destilleret ved Long Pond i 2010. Continental Flavored-stilen er en af de fire klassifikationer, der bruges i Jamaica, som identificerer rom med 550 – 1600 gr/hlpa estere på tidspunktet for destillation. STC♥E-mark er forkortelsen af Simon Thompson Cambridge Estate og refererer specifikt til rom med 550 – 700 gr/hlpa. Efter 12 års lagring, fuldt ud i det tropiske klima, er Angel’s Share > 55%. Kun 4900 flasker produceret og tappet ved 57% vol.

Farve: Mørk.
Duft: En rig og veludviklet duft med aroma af moden banan, saltet butter caramel og bivoks.
Smag: Fyldig og cremet, men tør. Noter af toffee, valnød, ananas og kakifrugt. En lang og berusende finish med hints af crème brulée, tjære og kamfer.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

The National Rums of Jamaica LTD er et romproducerende og -eksporterende selskab, der er ejet i fællesskab af Jamaicas regering, West Indies Rum Distillery Ltd. i Barbados og Demerara Distillers i Guyana. Det består af Long Pond Distillery og Clarendon Distillery. Long Pond-destilleriet administrerer råmaterialerne og fermenteringsprocessen og har nu ansvaret for at gengive marks, der tidligere er lavet af andre destillerier, der nu er lukket.