Tilbud

Yderligere information

Land

Varetype

,

Størrelse

70 cl.

Økologisk

Nej

Deer & Doe hvid Gin & Tonic gløgg 12% alk.

Original price was: kr.169,00.Current price is: kr.150,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5511 Kategorier: , ,

Deer & Doe hvid Gin & Tonic gløgg med Gin, Kinabark, Æble, Kanel, Allehånde, Stjerneanis & Grøn Kardemomme – 12% vol.

Deer & Doe hvid Gin & Tonic gløgg er en færdigblandet gløgg på gin og æble med en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne kommer til sin ret. Denne smukke gyldne er tilsmagt med æble og julens krydderier. Vi bruger kanel, allehånde, grøn kardemomme og stjerneanis. Æblerne giver en balanceret frugtsmag, der harmonerer flot med ginen.

CHRISTMAS SPICES: Gin gløggen er krydret med de klassiske julekrydderier, allehånde, kanel, stjerneanis & grøn kardemommme. Men har også syrlige noter af citron & ingefær

KINABARK: Gløggen er krydret med tørret bark fra Cinchona træet. Kinabarken indeholder det aktive stof Kinin, der bruges til tonic og giver den klassiske bitre smag.

SERVERING: Deer & Doe gløgg er til alle ginnørder, der også elsker hvidvinsgløgg. Varmes nænsomt op, uden at koge og serveres med små æblestykker og en rosmarinkvist.

BARTENDERS TIPS: Kan også bruges til en Christmas G&T: 2 cl citrus gin, 4 cl G&T Gløgg, 10 cl tonic hældes op med masser af isterninger. eller en Deer & Doe Christmas Spritz. 3 dele Mousserende vin eller hvidvin, 2 dele G&T Gløgg og 1 del dansk vand, serveres med isterninger og en citronskive