Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

fl. 33 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Hancock Old Gambrinus Light

kr.18,00

På lager

Varenummer (SKU): 736 Kategorier: , ,
Hancock Old Gambrinus Light

Hancock Old Gambrinus Light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

Hancocks bud på den stilart, som tyskerne betegner som (lys) Bockbier. Dette er øllet til forårets dejlige frokostretter. Perfekt til marineret sild og røget fisk med æggestand. Farven er rødgylden, skummet tæt flødefarvet, og i glasset oplever man fint perlende kulsyre. Øllet har en flot balance mellem den kraftige sødme fra malten og den efterfølgende bitterhed. Old Gambrinus Light har en bitterstyrke på 35 IBU, og lagres 180 dage ved lav temperatur.

Kvalitet frem for kvantitet

Det er filosofien bag Hancock Bryggeriernes produkter. Bl.a. derfor brygger de stadig efter de gamle metoder. Deres produkter er alle brygget med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter de ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype som anvendes. SAAZ er i øvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl. Selv om det i dag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har Hancock Bryggerierne valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer deres produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder. der bruges ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. De tilsætter ikke vand inden tapningen. På trods af at ølafgiften beregnes udefra alkoholindholdet i det færdige produkt, har de ikke sænket styrken i deres produkter.