Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Pallini Limoncello Spritz Gaveæske 16% alk.

kr.149,00

På lager

Varenummer (SKU): 1227-1-2-3-1 Kategorier: , , , , , ,

Pallini Limoncello Spritz er en frisk og boblende sommer-cocktail bestående af Prosecco, Pallini limoncello (italiensk citronlikør) og danskvand. Blandingen af det let syrlige og søde med bobler, gør den til et perfekt valg før-, under- eller efter middagen, f.eks. mellem serveringer til at friske smagspaletten op inden næste ret. Den er også oplagt til blot at nyde i solen på terrassen – og så er den super nem at lave. Limoncelloen er den dominerende smag i drinken – så brug en god en! Vi anbefaler Pallini Limoncello…

Pakken består af:

1 fl. Pallini Limoncello (20cl)
1 fl. Mousserende Vin (20cl)
1 stk. klar færdigpakket gaveæske.

Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.

Farve: Lys, grønlig-gul.
Duft: Den helt rigtige duft af frisk citronskal og -saft.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og frisk. Minder nærmest om lemon meringue pie, med en mint-agtig friskhed og balanceret sødme.