Mængderabat

Yderligere information

Land

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Område

Passerel blanc 2022

kr.70,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.58,50
Varenummer (SKU): 1904 Kategorier: , , ,

Passerel blanc fremstilles i sydfrankrig som er et af de steder i verden, hvor udviklingen går hurtigst. Her øges kvaliteterne konstant, uden at det går ud over vinenes “Good Value”. Både franske og udenlandske investorer, investerer kolossale summer i disse år og allierer sig med de bedste vinmagere fra hele verden. Kvalitetsvine til attraktive priser er ikke længere noget man drømmer om, det er noget man har!

Vins de Pays du Mont Baudile

Beliggende ved foden af Larzac-sletten, i 160 meters højde, fordeler vinmarkerne sig over 128 hektarer, i vindyrkningsområdet Vins de Pays du Mont Baudile. Den kalkholdige jordbund er meget stenet og er med til at sikre druernes sunde syre som giver friskhed i vinen. Vinstokkene drager stor fordel af det tørre klima, fordi det begrænser udbyttet og øger kvaliteten af druerne på vinstokkene.

Passerel blanc er fremstillet af en god blanding kvalitets druer. Vinen består af Chardonnay, Chenin, Clairette, Grenache Blanc, Marsanne, Sauvignon, Vermentino & Viognier. For at sikre kvaliteten er hver druesort vinificeret separat. Den endelige sammenstikning af vinen foretages når vinen er færdiggæret og man kender den enkelte drues kvalitet. Kontrollerede gæringstemperaturer, regelmæssig smagning og analyse, samt forsigtig sammenstikning, hjælper til med at bevare og forbedre kvaliteten.

En aromatisk hvidvin med stor smidighed og fine mineralske toner. Smagen er frisk og mellemfyldig og ender med et appetitvækkende ”bid” af frugtsyre. Nyd vinen kølig, enten som et glas i utide på terrassen eller som ledsager til tærter, pasta, lyst fjerkræ, fisk eller skaldyr.

Passerel er ikke en vinproducent, men derimod et brand som tæller både  rød-, hvid- og rosévin. Fælles for vinene er den utrolige value for money som de byder på. Vinene er oplagte til større selskaber, hvor kvaliteten skal være i top og prisen moderat. Alle vinene har skruelåg som er med til at sikre en ensartet kvalitet.

Se Passerel vine her.