Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Plantation 20th Anniversary XO

Original price was: kr.495,00.Current price is: kr.425,00.

På lager

Varenummer (SKU): 1165 Kategorier: , ,

Plantation 20th Anniversary XO

Den uafhængige romaftapper Pierre Ferrand har sammensat en fantastisk lækker rom, som rammer de danske ganer helt perfekt. Denne unikke rom er sammensat af 12 til 20 år gammel Barbados rom, som de første mange år er lagret på Bourbon fade på Barbados, hvorefter Plantation 20th Anniversary XO sammenstikkes og lagres færdig på små cognac fade hos Pierre Ferrand på Château de Bonbonnet i Cognac. Dette for at give rommen en endnu rundere og mere kompleks smag. Farve: mørk mahogni. Duft: vanilje, tørrede frugter, kokos, banan, toffe, tropiske frugter og en anelse brændt fad. Smag: stor sødme dækker hele tungen. Vanilje, banan, abrikos dukker op. Når sødmen fortager sig kommer der lidt moden frugt, eg samt ufattelig blød og vedvarende afslutning. Kommentar: En rom, der rammer de flestes smagsløg. Med sin store dybde og sødme er det en unik oplevelse, man bare skal prøve.

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod kolonne destillation skaber lette, elegante og saftige rom.

Maison Ferrand

Anført af spiritusguruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet. Hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Foretagendet har bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017  Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.