Yderligere information

Producent

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Plantation 3 Stars White Rum 41,2% alk.

kr.209,00

På lager

Varenummer (SKU): 4401 Kategorier: ,

Plantation 3 Stars White Rum er en blanding af rom fra 3 af stjernerne” i den caribiske romproduktion: Barbados, Trinidad og Jamaica – og deraf navnet. Blandingen består af ulagret Barbados-rom, 2-3 år gammel Trinidad-rom, ulagret Jamaica-rom og et touch af 10 år gammel Jamaica-rom, som giver en dybde i smagen, man normalt sjældent finder i “cocktailrom”.

Farve: Klar, med et svagt gyldent skær
Duft: Vanilje, banan og nelliker.
Smagsnoter: Diskret sødme, tropisk frugt og let græssede noter.
Server Plantation 3 Stars White Rum til: Essentiel i barskabet og fuldstændig genial i daiquiris

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod kolonne destillation skaber lette, elegante og saftige rom.&nbsp

Maison Ferrand, anført af spiritusguruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet. Hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Foretagendet har bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 &nbsp Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.