Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

,

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Plantation Grand Añejo Guatemala & Belize 42% alk.

kr.329,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2110 Kategorier: , , ,
Plantation Grand Añejo

Plantation Grand Añejo er et klassisk mellemamerikansk blend af rom fra Guatemala og rom fra Belize. Efter mellem 3 og 6 år på bourbonfade i troperne. Herefter lærer de 2 rommer hinanden at kende på franske egetræsfade i Cognac. Med blandingen af mellemamerikansk charme og fransk raffinement er Plantation Grand Añejo en poleret og let drikkelig sipping-rom, som også gør sig godt i cocktails.

Farve:  Dyb kobber

Duft: Duften er proppet med vanilje, pærer og grønne æbler.

Smagsnoter: Cremet smag af bagt æble, karamelsovs og bittersød melasse.

Serveringsforslag: En rom, som kan nydes rent, men som også har mange anvendelsesmuligheder i cocktails, fx rum swizzles, punches eller hot buttered rum!

Plantation Rum

serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod kolonne destillation skaber lette, elegante og saftige rom.Maison Ferrand, anført af spiritusguruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet. Hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Foretagendet har bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017  Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.