Tilbud

Yderligere information

Varetype

, , ,

Land

Område

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Økologisk

Nej

Romariz Colheita 2003

Original price was: kr.399,00.Current price is: kr.299,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5172-1-1-2 Kategorier: , , , , ,
Romariz Colheita

Romariz blev grundlagt i 1850 af Manoel da Rocha Romariz. Dengang handlede Romariz primært med Brasilien, de portugisiske kolonier og i mindre grad England. I årenes løb udviklede Romariz et meget vigtigt marked både internationalt og i Portugal, hvor Romariz fik et godt omdømme for sin høje kvalitet. Romariz var i familiens eje indtil 1966, hvor Romariz-familien trak sig tilbage fra portvinsbranchen og solgte brandet til Guimaraens, som fortsat dyrkede både det portugisiske og dele af det internationale marked. I 1987 blev Romariz en del af Quinta & Vineyard Bottlers, som ejer bl.a. Taylor’s. Denne Colheita Port har været lagret på små egetræsfade. Vinen er produceret af traditionelle portvinsdruer, der er dyrket i Dourodalen i Portugal. Det er en skøn portvin med en flot dybrød farve samt en aromatisk og fyldig frugtduft. Lækker, silkeblød, frisk og koncentreret frugtsmag samt en lang og helt fantastisk eftersmag.

Denne harmoniske portvin kan drikkes nu og behøver ingen dekantering, men den kan også gemmes rigtig mange år endnu, for Colheita udvikler sig ikke mere, når den først er tappet på flaske. Den kan tilmed nydes op til to-tre måneder efter åbning uden at miste sin karakter.

Romariz Colheita portvin bør serveres afkølet og er særdeles velegnet som en ”efter-måltidet-drink” samt til kraftige oste, chokolade og desserter, men den er også perfekt som hyggevin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage.