Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Ron Espero Liqueur Creole Coffee & Rum 40% alk.

kr.329,00

På lager

Varenummer (SKU): 4465-1-1-2-1 Kategorier: ,
Ron Espero Liqueur Creole Coffee & Rum

Produktionen af Ron Espero Liqueur Creole Coffee & Rum, starter med de fineste nicaraguanske kaffebønner fra Matagalpa-området, der ristes til perfektion. De nøje udvalgte kaffebønner males derefter i hånden, sammen med eksotiske vanille-stænger fra Den Dominikanske Republik. Blandingen bliver derefter langsomt koldbrygget for at udtrække den glatte intense kaffesmag og naturlige sødme, og udelade den bitterhed som opvarmet brygning ellers udleder.

Den lækre koldbryggede kaffe blandes med 7 år gammel rom fra Den Dominikanske Republik i små batches af Espero Coffee & Rum. Ron Espero Coffee & Rum er så naturligt sød, at der kun skal tilføjes et strejf af ren rørsukker. Resultatet er en fremragende kaffelikør baseret på lagret rom. Smagen er en karakteristisk naturlig kaffesmag og perfekte hints af vanille-sødme og den gamle rom.

Liqueur Creole er en hyldest til de personer som var født i de spanske kolonier i Amerika af spanske forældre. De havde ofte havde en lavere status end andre med spansk baggrund. Liqueur Creole er i dag en fællesbetegnelse for en rombaseret spiritus, som regel ekstra sødet, tilsat andre smage og ofte med en lavere alkoholstyrke end de 37,50 % alk. som EU lov kræver.