Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Scapegrace Premium Dry Gin Gold 57%

kr.499,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5671 Kategorier: ,
Scapegrace Premium Dry Gin Gold

Scapegrace Gold Premium Dry Gin er en dejlig frugtig og prisvindende gin, der går exceptionelt i en Gin & Tonic. Det anbefales at bruge en sukkerfattig tonic, der giver den fantastisk gin mulighed for at udbrede sig med sine vidunderlige frugtige smagsnoter.

Bedømt som den bedste London Dry Gin til 2018 International Wine & Spirits konkurrencen, er denne gin særdeles fremragende. En saftig Navy Strength gin med 3 lag citrus; appelsin, citron og mandarin. Den perfekte friktion mellem kompleksitet og balance.

Klassisk citrus og superglat. Denne bemærkelsesværdige gin opretholder 12 botaniske, med citron og overvejende appelsinskal, som skinner igennem. Glat og helt fantastisk skarp på ganen.

Nyd en klassisk gin & tonic med den friske Scapegrace Classic og en Fever Tree tonic. Tilføj gerne en skive appelsin og få forstærket oplevelsen af New Zealand.

Smag: Ginnen er en saftig ’Navy Strength gin’ med 3 lag citrus; appelsin, citron og mandarin, som giver en perfekt kompleksitet og balance. Den høje alkoholprocent kombineret med mandarinskal giver Scapegrace Gold et unikt udtryk, som både er sødt og tørt på samme tid.

Optimal Nydelse: Scapegrace Gold Gin går godt til de fleste klassiske ginbaserede cocktails, men den passer exceptionelt i en Gin & Tonic!  Bland ginen med indian tonic, der giver plads til plads til denne fornemme og frugtige gin. Pynt din G&T lidt frisk mandarin, og lad dig forkæle af denne fantastiske gin!

Ingredienser: appelsinskal, citronskal, korianderfrø, muskatnød, enebær, kardemomme, nelliker, angelicarod, orrisrod, lakridsrod, kanel, cassia bark, mandarin.

Sådan Fremstilles Scapegrace Gold Premium Dry Gin

Scapegrace Gold Premium Dry Gin på 57% er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres det i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene gletsjervand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is”.

Scapegrace Gold Premium Dry Gin indeholder de samme 12 ”botanicals”, som Scapegrace Classic: Enebær, orris, angelika, kanel, kardemomme, nelikke, appelsin, og citrus), men indeholder en 13. ingrediens, skallen fra mandarin, som giver et unikt tvist til ginnen.

Flasken er blevet udvalgt meget bevidst. Det er et moderne syn på de originale Geneverflasker fra 1400-1500-tallet. Deres flaske er en respektfuld anerkendelse af alt, hvad de første ginproducenter lærte fra sig kombineret med en bevidsthed om de moderne krav til kvalitet.

Prisbelønnet Gin

Scapegrace Gold Gin har vundet en lang række af priser for sine dejlige smagsnoter. Den har bl.a. vundet prisen som ’Best London Dry Gin in the World’ til London International Wine & Spirits, guld og double gold til San Francisco Wine & Spirits Competition i 2016, 2017, 2018 og 2019.