Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Schumacher Økologisk Hyldeblomst 38% alc.

kr.199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5207 Kategorier: , , ,

Alle Schumachers Brændevine er økologiske. Det har de været siden 2008.

Man kan ikke komme uden om, at hyldeblomst de seneste par år er blevet lidt af en darling i det nye, nordiske køkken. Det er dog ikke mange steder, det fungerer lige så godt som her! Brændevinen er lavet på basis af neutral hvedespiritus, som trækker med hyldeblomst. 

Farve: Klar med et let gyldent skær.

Duft: Floral duft af hyldeblomst og en snert af vanilje.

Smagsnoter: Smagen er rund og mild med fine blomsternoter.

Serveringsforslag: Sæt den på frokostbordet eller nyd den i solen på en sommerdag.

Schumachers Brændevin blev skabt som en kærlighedserklæring til den moderne brændevin – og som et opgør med den klassiske kommenbrændevin. Det var i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet.

Schumachers mission har siden været at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken. Det har bl.a. betydet et opgør med den klassiske kommensmag – og i det hele taget en ny måde at tænke snaps på. “Har du for eksempel smagt snaps på grannåle?”

Schumachers Brændevine serveres som ingrediens i cocktails og naturligvis som avec til en god frokost.

Brændevinene trækker på et destillat af økologisk kornsprit fra hvede. Citronskræller, slåenbær, chilifrugter, valnødder eller grannåle lægges direkte i kornspritten, hvor de giver naturlig smag og farve til alkoholen. Urterne trækker i store kar i alt fra en uge til seks måneder. Og så står det lidt igen. Det kan tage op til et år at lave en god snaps. Der er hverken tilsat sukker eller farvestoffer. Ren natur på flaske.

Alle varianter af Schumachers Brændevine har en styrke på 38%.