Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Ja

Schumacher Økologisk Krondild 38% alc.

kr.199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3800 Kategorier: , , ,

Alle Schumachers Brændevine er økologiske. Det har de været siden 2008.

 

Schumachers Krondild Brændevin er trukket på hele, friske, grønne kroner af krondild, plukket i sensommeren på Sjælland.

Brændevinen har en let og blød smag af dild og toner af fennikel og peber.

Perfekt til frokostbordet, fisk og skaldyr – og et mildt alternativ til de kraftige akvavitter.

 

Schumachers Brændevin blev skabt som en kærlighedserklæring til den moderne brændevin – og som et opgør med den klassiske kommenbrændevin. Det var i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet.

Schumachers mission har siden været at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken. Det har bl.a. betydet et opgør med den klassiske kommensmag – og i det hele taget en ny måde at tænke snaps på. “Har du for eksempel smagt snaps på grannåle?”

Schumachers Brændevine serveres som ingrediens i cocktails og naturligvis som avec til en god frokost.

Brændevinene trækker på et destillat af økologisk kornsprit fra hvede. Citronskræller, slåenbær, chilifrugter, valnødder eller grannåle lægges direkte i kornspritten, hvor de giver naturlig smag og farve til alkoholen. Urterne trækker i store kar i alt fra en uge til seks måneder. Og så står det lidt igen. Det kan tage op til et år at lave en god snaps. Der er hverken tilsat sukker eller farvestoffer. Ren natur på flaske.

Alle varianter af Schumachers Brændevine har en styrke på 38%.