Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Område

Stauning Høst Double Malt Whisky 40,5% alk.

kr.395,00

På lager

Varenummer (SKU): 3293-1-1-1-1-2-1-1-1 Kategorier: , Tag:
Stauning Høst Double Malt Whisky

Stauning HØST er en smooth, frugtig og floral whisky, der minder om varmen og det behagelige ved den sene danske sommer i høsttiden for vores omhyggeligt udvalgte og lokalt dyrkede rug og byg. Denne dobbelt maltwhisky er skabt i Danmark og består af en blanding af lige dele single malt whisky og rugwhisky, lagret på nye amerikanske egetræsfade med et strejf af portvinsfade.

Whiskyen designet med intention, enkelhed, bæredygtighed, tidløs stil og et strejf af “hygge”. Ved at producere whisky på 100% gulvmaltet dansk rug og byg, skabes der en tidløs whisky-stil, der er kendetegnet ved sin dybe smag og kvalitet. Ved dobbeltdestillering i 24 små kobber pot stills, opvarmet over åben ild, tilføjes komplekse og rige smagsnoter til vores whisky.

Smag og karakter designet i Danmark

Høst er den perfekte introduktion til Staunings karakteristiske danske korn-til-glas tilgang. Stauning er dedikeret til at skabe whisky, der fremviser naturens elegance og skønhed, og hvert sip af denne whisky er en smagsoplevelse af Danmarks fredfyldte terroir. Dette er en delikat, blød og velafbalanceret whisky, som er perfekt for både nybegyndere og kendere. De bedste lokale råvarer & mest traditionelle produktionsmetoder:

Smooth & Delikat

100% gulvmaltet korn og ovntørret på destilleriet. Modnet på destilleriet i stærkt forkullede, nye amerikanske egetræsfade med et strejf af first-fill portvinsfade. Dobbeltdestilleret i 24 små kobber pot stills, opvarmet over åben ild. Ufiltreret og ikke kold-filtreret – bundfald kan forefindes