Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Summerbird Amber Christmas chokolade julekalender 244 gr. –

kr.260,00

Ikke på lager

Summerbird’s gyldne og silkebløde Amber chokolade er temaet i årets Summerbird Amber Christmas chokolade julekalender. Den indeholder et håndplukket udvalg af Summerbird’s mest populære Amber-varianter. Fra rene eller dekorerede bars til fyldte chokolader eller dragerede hasselnødder. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade.

Summerbird Amber Christmas chokolade julekalender hylder juletiden, samværet og julehyggen med klassiske og nyfortolkede variationer af julens allerskønneste smage. Summerbird’s efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er fyldt med frisk økologisk chokolade, skabt med kompromisløst håndværk af Summerbird’s specialiserede chocolatiers. De mange smagsoplevelser, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer.

Chokolade fra Summerbird er klassisk chokoladehåndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har Summerbird specialiseret sig i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Summerbird kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

Glæd dig selv og dine kære med en julekalender fra Summerbird Organic, og giv dem muligheden for at tælle ned til jul med daglige chokoladeoverraskelser inspireret af naturen.

Summerbird’s chokoladejulekalendere er produceret af de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer og byder modtageren på både klassiske og moderne fortolkninger af julens elskede og traditionsbundne smage.