Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

The Mallows Caramel Filled Mallows Julekalender 2023 348 gr. –

kr.350,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4792-1 Kategorier: , , , ,

The Mallows Caramel Filled Mallows Julekalender 2023 er karamelfyldte gourmet skumfiduser med belgisk chokolade. Nogle drageret med luksus chokolade, andre dustet med vores favorit smage

The Mallows Caramel Filled Mallows Julekalender 2023 indholder:
348 gr. gourmet skumfiduser
12 forskellige marshmallows smagsvarianter
6 limited editions

Sidste år blev den eftertragtede julekalender med karamelfyldte skumfiduser revet væk på rekordtid, og igen i år har The Mallows produceret et begrænset antal. Sørg for at sikre dig din eksklusive julekalender i god tid. Denne julekalender indeholder 12 forskellige karamelfyldte skumfiduser, og byder på hele 6 nye limited editions. Nogle drageret med luksus chokolade, andre dustet med favorit smage – fælles for dem alle er et blødt center af flydende karamel. Kombinationen af de mest velsmagende råvarer og de fantastiske karamelfyldte mallows vil med garanti skabe glæde hver dag gennem hele december.

Kalenderen indeholder:
CARAMEL FILLED MALLOWS
+ DOUBLE CARAMEL CHOCOLATE
+ DULCE CHOCOLATE
+ RUBY CHOCOLATE
+ CRUNCHY TOFFEE
+ RICH RASPBERRY
+ SOUR PASSION FRUIT
+ 6 UNIKKE CHRISTMAS LIMITED EDITIONS

Om The Mallows

Hos The Mallows har The Mallows en økologisk- og en karamelfyldte linje. The Mallows økologiske linje består af 6 forskellige varianter samt 2 Limited Editions, som bliver udskiftet flere gange i løbet af året. The Mallows konventionelle linje består af Caramel Filled Mallows. The Mallows har fra starten i 2017 prioriteret at producere mallows på en ansvarlig måde med omtanke for miljøet og mennesket.

The Mallows udvælger nøje de bedste naturlige råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at The Mallows hele tiden arbejder på at udvikle nye spændende smage og hele tiden forsøger at gøre The Mallows produktet endnu bedre. The Mallows er “honest og unexpected”, og dét der især gør, at The Mallows skiller sig ud fra den traditionelle skumfidus er konsistensen.
The Mallows er nemlig mere “chewy” og med mere bid i. The Mallows kan godt lide, at man skal “tygge” sig igennem skumfidusen, og at man kan smage de forskellige lag, som man tygger sig igennem. Nogle af The Mallows er drageret med økologisk, belgisk chokolade. Andre med luksus chokolade af høj kvalitet og nogle helt tredje er dustet med enten søde bær eller syrlig citron. Så hvad enten du er til letsaltet, surt, sødt eller bittert, kan du med garanti finde en variant, der matcher dine smagsløg.