Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Valette La Terrine Campagnarde au jus de Truffes Noire du Perigord 130 gr.

kr.50,00

På lager

Varenummer (SKU): 5286-1-1 Kategorier: , , , , ,
Lækker Paté med trøffelsaft udvundet af Perigord trøfler.

Valette La Terrine Campagnarde er fremstillet af godt kød, fedt og lever fra gris. Lyder ikke lækkert, men tænk bare på vores leverpostej…

Valette La Terrine Campagnarde au jus de Truffes Noire du Périgord er en udsøgt delikatesse, der fejrer den autentiske smag og dybden af den berømte sorte trøffel fra Périgord-regionen i Frankrig. Denne terrine er skabt med omhu og ekspertise af Valette, en pålidelig mester i skabelsen af gourmetmad i høj kvalitet.

Denne eksklusive terrine forener traditionelle landlige smage med den subtile luksus af sorte trøfler. Hvert bid afslører en symfoni af smagsnoter, hvor den rige, jordagtige smag af trøfler forenes med den pikante og hjertelige karakter af landlige ingredienser.

Valette La Terrine Campagnarde au jus de Truffes Noire du Périgord er en oplagt mulighed for at forkæle dine smagsløg eller forvandle ethvert måltid til en festlig anledning. Server den på friskbagt brød eller med delikate stykker af cornichons for at fremhæve dens komplekse smagsprofil.

Denne delikatesse er nøje pakket for at bevare dens friskhed og fortryllende smag. Den udgør en udsøgt gave til madelskere eller er en perfekt tilføjelse til enhver kulinarisk samling.

Dyk ned i den fortryllende verden af Terrine Campagnarde au jus de Truffes Noire du Périgord og lad dig forføre af en smagsoplevelse, der forener det rustikke og det forfinede på en udsøgt måde.