Yderligere information

Land

Størrelse

Pr. stk.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Venchi Orange Chokolade Cigar 100 gr.

kr.69,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3222-1-1 Kategorier: , , ,

Venchi Orange Chokolade Cigar. Mælkechokolade og kakaomasse med kandiseret siciliansk appelsinskal med et dobbelt lag af chokolade.

Appelsin- og chokolade cigar med cremet kakaocreme, kandiseret appelsinskal og overtrukket med et dobbelt lag af chokolade. Chokoladecigarer er en del af Venchi-traditionen. Her i en moderne udgave – men fortsat forankret i en århundrede gammel tradition. Naturligt glutenfri.

Venchi Orange Chokolade Cigar produceres af Venchi – chokoladekunst siden 1878. Venchi begyndte for længe siden, faktisk i 1878, med Silviano Venchi. En 20-årig fra Torino, der elskede chokolade så meget, at han brugte alle sine sparepenge på to bronzekedler og begyndte at eksperimentere. Først i sin lejlighed, derefter i et lille sted på Via degli Artisti i Borgo Vaniglia, Torino. Disse eksperimenter var så vellykkede, at efter nogle år kom Nougatine. En sød bar med hakkede, karamelliserede Piemonte hasselnødder, overtrukket med ekstra mørk chokolade og Venchi Spa. Den mest elegante chokoladebutik i Piemonte benævnt blandt andet ”Purveyor to the Royal Household”. I dag er der ikke længere det kongelige våbenskjold på emballagen, men passionen, omhyggelig omhu og modet til at eksperimentere som består.