Vildt- & Mortensaften 14. november kl. 18.00 – ca. 20.30

kr.525,00

På lager

Varenummer (SKU): 3398-1-1-1-1-1-1-3-1-2 Kategorier: , ,

Sammen med kogekonerne åbner vi “pop up” restaurant i Orangeriet. Vi byder på en 3 retter vildtmenu med “konernes” friskskudte vildt og økologisk and fra Varde ådal – vinen vælger du selv!

Vi mødes i butikken kl. ca. 18.00 til et glas bobler. Her vælger og køber I den vin I vil drikke, hvorefter vi trækker over i Orangeriet.

Menu (serveres kl. 18.30)

Første servering
Skiver af dyreryg med årstidens grønt, kartoffelmos og vildtglace

Anden servering
Økologisk and fra Varde ådal med Kogekonernes rød- og grønkål, hasselback kartoffel og brun sovs

Tredje servering
Mormors æblekage med æbler fra egen have.
Hertil serveres et glas Le Père Jules Pommeau de Normandie

Plads til max 24 personer.
(Placering ved borde á 6 personer)

Obs! Købte billetter refunderes ikke ved afbud senere end 1 uge før arrangementets start. Ved aflysning refunderes hele beløbet.