Yderligere information

Størrelse

Pr. stk.

Varetype

Vinkøleskab til 45 flasker Scandomestic SV 45 B

kr.3.585,00

På lager

Varenummer (SKU): 7590-1 Kategorier: ,

Køleskabet er udstillet i butikken. Kontakt os hvis du har uddybende spørgsmål. Andre modeller kan skaffes.

Vinkøleskab til 45 flasker Scandomestic SV 45 B

Produktmål, HxBxD i mm 845 x 540 x 548
Bruttovolume, ltr 126
Vinflasker, antal max 45
Eksklusiv sort glasdør
Fritstående model
En temperaturzone
Temperaturområde 4-22°C
Digital temperaturstyring og visning
Vendbar dør
Bøgetræs hylder

Korrekt opbevaring af dine vine er vigtig.

Vinkøleskab til 45 flasker Scandomestic SV 45 B er et fritstående vinskab med én zone. Skabet kan indstilles mellem 4°C – 22°C og kan rumme 45 flasker fordelt på 6 hylder i bøgetræ, heraf 5 udtrækshylder og 1 præsentationshylde. Et flot skab til opbevaring af dine flasker.

Skabet har et tidløst design, hvor den sorte rammeløse glasdør og det indvendige lys giver skabet et eksklusivt udtryk. Højre hængslet dør med mulighed for dørvending, så det altid er fleksibelt at placere vinskabet i rummet.

1 horisontale LED lys giver et godt lys og repræsenterer vinen flot. Skabet har intelligent luftcirkulationssystem, som sikrer perfekt ventileret, anti-vibrationskøling i hele skabet.

SV 45 B er elektronisk styret og har digitalt kontrolpanel, så det er nemt at se og justere temperaturen i skabet.

Temperatur

Hold en konstant temperatur på din vin hele året. Det er mindre vigtigt, om vinen ligger ved 8 grader eller 18 grader – bare det er uden de store, hurtige udsving.
Det anbefales et sted midtimellem som optimal temperatur. Opbevarer du din vin for koldt, udvikler vinen sig meget langsomt, og opbevares den i et for varmt miljø udvikler vinen sig for hurtigt.

Fugtighed

Opbevaringsstedet for vinen skal helst have en luftfugtighed på mellem 60% og 75 %. Hvis luftfugtigheden er mindre end 50%, er der risiko for, at korkpropperne udtørrer. En luftfugtighed på mere end 80% vil ikke ændre vinen, men etiketterne vil måske tage skade. For at korkproppen er lufttæt skal den være fugtig. Derfor er det vigtigt, at vinflasken altid lagres liggende, således at korkproppen er i kontakt med vinen.

Beskyttelse

Vin skal opbevares i mørke. Konsekvensen af for meget lys, specielt neon lys, kan være en hurtigere modning af vinen end normalt, da lyset igangsætter en iltning.

Vibrationer og rystelser

Store vibrationer og rystelser er skadelig for din vin. Unge vine kan normalvis klare sig efter transport og “hele” sig selv. Derimod er modne vine langt mere skrøbelige og har en større risiko for at ændre karakter. Derfor er det vigtigt at ens lagringssted er beskyttet mod vibrationer og rystelser.