Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Varetype

, , ,

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Økologisk

Nej

Producent

Vista Alegre Colheita 2003

kr.349,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1570 Kategorier: , , , , ,
Vista Alegre Colheita 2003 er oplagt i 2023 som 20 års jubilæumsgave.
Colheita Tawny

Vista Alegre Colheita 2003 er en Tawny fra ét enkelt høstår. Den er altid lagret i minimum syv år på fad og ofte meget længere. Bemærk, at der altid et påtrykt både høstår og tappeår på flasken, således at man kan se, hvor mange år vinen faktisk har lagret på fad. En Colheita er altid klar til at blive drukket, når den er tappet på flaske. Det tjener altså intet formål at lagre vinen yderligere på flaske.

Vista Alegre

Vista Alegre ligger dybt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Portvinshuset Vallegre ejes af Cunha Barros familien, der gennem 4 generationer har været dybt engageret i portvins-produktion. På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle “Lagars”; en metode hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, til de absolut bedste portvinskvaliteter. Quintaens vinmarker dækker et areal på 55 hektarer beplantet med regionens bedste druesorter: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Roriz og Tinto Cão. Vinstokkene er meget gamle, enkelte mere end 75 år. De yngre (10-20 år)

Velegnet til

Colheita kan anvendes til søde desserter eller gode modne oste, eksempelvis en kraftig blåskimmelost og bør serveres ved 18 – 20 grader. De ældre (10-20 år) Colheitas er gode ledsagere til kager, chokolade, valnødder, crème brûlée eller til en god kop kaffe og bør serveres ved 18 – 20 grader.