Yderligere information

Varetype

, , ,

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Økologisk

Nej

Producent

Vista Alegre Vintage Port 2013

kr.349,00

På lager

Varenummer (SKU): 3978 Kategorier: , , , , , ,
Vintage Port 2013

Vista Alegre Vintage Port 2013 er en portvin fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i 2-3 år, hvorefter den er tappet på flaske ufiltreret. Herefter kan vinen drikkes ung eller gammel. Det er en vin, som gennemgår en utrolig udvikling under flaskelagringen. De fleste årgange skal helst ligge i kælderen mindst 10 år fra høståret og nogle årgange skal lagres endnu længere. Vintage Port bør altid dekanteres før servering, idet der vil være bundfald i flasken, afhængigt af hvor gammel vinen er. Jo ældre, jo mere depot samler der sig i flasken.

Serveringstemperaturen kan diskuteres afhængigt af vinens alder, men vi anbefaler at temperaturen ikke overstiger 15 grader. Server Vista Alegre Vintage Port 2013 af store vinglas. Vinen er en perfekt ledsager til kraftige modne oste, men naturligvis også til en mangfoldighed af søde desserter, herunder kager, valnøddetærte eller chokoladekage. En køling ung Vintage Port vil også være en sikker vinder til et godt stykke rødt oksekød med en kraftig pebersauce.

Husk: Moden Vintage Port som oftes skal drikke samme aften. Når vinen er åbnet og dekanteret kan den ikke holde sig frisk.