Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Wild Distillery REN Vodka Apple 40%

kr.299,00

På lager

Varenummer (SKU): 5242-1 Kategorier: ,
Wild Distillery REN Vodka Apple

REN Vodka Apple er destilleret med grønne, økologiske Granny Smith æbler, der giver en crisp og behagelig fornemmelse af æble. Den smager fantastisk som en Apple Martini eller som et twist på en Moscow Mule.

Et nyt vodka univers
Med vodkaserien REN, har Wild Distillery skabt et nyt univers der byder på spændende, innovativt design og indhold af fineste kvalitet.
Serien består af fire varianter, hvis udtryk og design er en hyldest til den vilde, bornholmske natur.

De fire varianter Original, Apple, Orange & Liquorice, er på hver deres måder lette, smagfulde og ikke mindst elegante i deres smagsudtryk.
Alle varianter er destilleret fem gange og lavet på økologisk, glutenfri hvede samt det gode, bornholmske drikkevand. Tre af dem er destilleret med en ekstra ingrediens hvis aromaer både kan duftes og smages.

Der er hverken tilsat sukker eller sødestoffer og der er kun brugt gode, økologiske råvarer. Autencitet, det gode håndværk og naturlige ingredienser er i fokus.

I universet findes følgende varianter:

Original er en klassisk vodka med velintegreret alkohol og en tør, elegant finish.

Apple er destilleret med grønne, økologiske Granny Smith æbler, der giver en crisp og behagelig fornemmelse af æble. Den smager fantastisk som en Apple Martini eller som et twist på en Moscow Mule.

Orange er destilleret med økologiske appelsiner der giver umiskendelige note af citrus. den går bl.a. godt  i en Orange Vodka Martini eller i en Cosmopolitan.

Liquorice er destilleret med økologisk lakridsrod som ikke er til at gå fejl af. Den kan eksempelvis prøves i en Pornstar Martini eller Vodka Cranberry.

Nytænkt design
Serien er blevet fremstillet med det formål, at kunne give den RENeste vodkaoplevelse. Men selvom indholdet er elegant og rent, er udtrykket vildt, kunstnerisk og legende. De fire flasker kan sættes sammen til ét stort, sammenhængende kunststykke. Kunststykket hylder naturens forskellige former for flora og fauna, som folkene bag Wild Distillery finder stor inspiration i. Trods det samlede æstetiske udtryk på tværs af alle fire flasker, kan de også godt stå alene.