Yderligere information

Område

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

Land

Wolfburn Aurora 46%

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 557-2-1 Kategorier: , , ,

Wolfburn Distillery Aurora byder på Sherrysødme som markerer sig i næsen, når du dufter og bliver fulgt godt på vej af nyslået græs, mørk chokolade, en smule kaffe og efterår. Når du smager, vil du muligvis opleve sherry/bourbonfadenes aftryk på whiskyen i form af krydderier og vanilje på tungen. Lidt blomster og en frugtig sødme balancerer fadlagringen sammen med en smule nødder inden en varm og blød eftersmag.

Wolfburn Distillery Aurora er primært lagret på first fill Sherryfade.

Én afgørende faktor for god whisky fandtes dog stadig på stedet, lige så friskt og piblende som for næsten 200 år siden: Det kolde vand i Wolfburn. I 2012 ryddede skotterne derfor et lille, nærliggende stykke jord for tidsler og ukrudt og begyndte igen, 150 år senere, at skabe whisky på stedet med vand fra Wolfburn.

Allerede nu har Wolfburn vundet et stort antal priser og er blevet rost til skyerne. Ikke mindst af verdens mest kendte whisky-anmelder, Jim Murray: For all its youth, its excellence and quality glimmers from the glass. Læg hertil en guld ved World Whiskies Awards, Guld ved World Spirits Awards og guld ved Concours International de Lyon.