Yderligere information

Land

Område

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Woodford Masters Collection 45,2% alc.

kr.850,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4804 Kategorier: ,

Master’s Collection-serien er skabt af Woodford Reserves Master Distiller, Chris Morris, og her er man ikke bange for at rokke lidt ved traditionerne og betræde for bourbon ukendt grund. Denne aftapning er et flot eksempel på et eksperiment som er blevet særdeles vellykket! Den 11. udgivelse i serien er efterlagret på et fad, der har indeholdt amerikansk brandy. Den er tappet ved 45,2% alkohol.

Farve: Rav.

Duft: Chokolade, ahornsirup og karamel, ristede hasselnødder og et strejf af rosin.

Smagsnoter: Smagen er sødmefuld og krydret. En del egetræ, men flot integreret og støttet af tyk toffee, tørret frugt og tranebær.

Woodford Reserve er et af de ældste og mindste destillerier i Kentucky. Destilleriet ligger i byen Versailles blandt blide bakker bølgende med Kentuckys famøse bluegrass. På dette sted begyndte Elijah Pepper i 1812 at lave whisky, og efter sigende her den nu allestedsnærværende sour mash-teknik blev opfundet.

Selvom tradition er en hjørnesten hos Woodford Reserve, har Master Distiller Chris Morris de seneste par år haft fokus på innovation, så Woodford Reserve kan følge med den hastigt ekspanderende bourbon-verden. Det har blandt andet affødt nye aftapninger som Double Oaked, Woodford Rye og den eftertragtede Master’s Collection, i hvilken der blandt andet er frigivet bourbon efterlagret på Chardonnay- og Pinot Noir-fade!