Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Wunsch et Mann Gewurztraminer Grand Cru Hengst 2016

kr.225,00

På lager

Wunsch et Mann Gewurztraminer Grand Cru Hengst

Wunsch et Mann Gewurztraminer Grand Cru Hengst er en hvidvin fra Alsace-regionen i Frankrig. Gewurztraminer-druen trives i Alsace’s varierede jordtyper og klima. Den bringer en intens og aromatisk karakter til vinen. Alsace er kendt for at producere nogle af verdens fineste Gewürztraminer-vine, og Grand Cru Hengst er en af de anerkendte vinmarker i regionen.

Smag: Denne Gewurztraminer har en rig og intens smagsprofil. En smag af blomster-, krydrede- og frugtagtige noter. Smagsnuancer af roseblomster, litchi, fersken og eksotiske krydderier. Fyldig struktur med en let sødme, der balanceres af en frisk syre.

Serveringsforslag: Wunsch et Mann Gewurztraminer Grand Cru Hengst er bedst serveret afkølet

Velegnet til: Krydret mad, asiatiske retter, foie gras eller modne oste. Det er også en fremragende aperitif.

Området

Wunsch et Mann er beliggende i Wettolsheim lidt nord for Colmar i hjertet af Alsace. Huset har i generationer været i familieeje og ledes i dag af brødrene Thierry og Maxime Mann. Der sigter efter at lave vin med en bred appel og samtidig med respekt for de enkelte druers karakter og med respekt for naturen. Således er vinhuset certificeret økologisk fra og med årgang 2011. Alle, for Alsace, 7 tilladte druer er repræsenteret i husets portefølje, samt en fantastisk Cremant “Champagne” og de søde Vendanges Tardives og Sélection de Grains Nobles.
Alsace er enestående. Da den skiftevis har været på tyske og franske hænder, værnes der om dobbelttydighederne i sproget, blandt traditionerne og sågar i vinene. Det er også den eneste region i Frankrig, der længe har markedsført sine vine under navnet på den druesort, de er fremstillet på. Et andet paradoks er, at Alsace, der økonomisk set er en stor region og har en tæt befolkning, også er en smuk landsbrugs- og vinregion. Selv om Alsace er Frankrigs nordligste region, nyder den godt af meget varme og solrige somre og er faktisk den mest tørre region i Frankrig.