Yderligere information

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Zafra Master Reserve 21 år

kr.559,00

På lager

Varenummer (SKU): 4640 Kategorier: ,

Zafra Master Reserve 21 år er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget “rent” og i perfekt balance. Lagringen sker på amerikanske egetræsfade, brugt til Bourbon. Lagringen varer i minimum 21 år og der er altså tale om et blend med “rigtig” 21 års rom. Det er helt usædvanligt – særligt i denne prisklasse.

Herefter blended af Maestro Ronero’en for at opnå en perfekt og ensartet kvalitet. I glasset fremstår den mørkgylden med tydeligt præg af alderen. Den har en snert af blomsterflora og masser af blød vanilje og toffee. Det er en rom, der med sin indsmigrende sødme og kompleksitet gør sig fantastisk til en god cigar og ja i det hele taget bare gør sig godt for den kræsne.

Zafra Master Reserve 21 er produceret af en traditionsrig producent i Panama. Der er således lagt vægt på håndværk og traditioner i hele processen fra sukkerrør til flasken. Der gås ikke på kompromis med nogen del af processen. Zafra betyder “sukkerrørshøst” og det er da også netop friske sukkerrør, der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt. Skabt af den tidligere Master Ronero fra Havana Club.