Yderligere information

Område

Underområde

Land

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Albarroble Garnacha Tintorera Roble 2021

kr.89,00

På lager

Varenummer (SKU): 4812 Kategorier: , ,

Albarroble Garnacha Tintorera Roble er lagret 6 måneder på fade af fransk og amerikansk eg. Vinen er næsten sort i farven. Duften er intens med mørke bær. Smagen er fyldig og frugtig med brombær, solbær og et strejf af vanilje i eftersmagen. Blød og lækker vin til kraftige retter.

Albarroble Garnacha Tintorera Roble produceres hos Bodega Santa Cruz, som er et kooperativ der for mange år siden valgte at satse på kvalitet frem for kvantitet. De repræsenterer den nye generation af spanske vine på fornemste vis.

Den dominerende druesort til rødvin i Almansa er Monastrell, men Garnacha Tintorera, Syrah, Tempranillo, m.fl. anvendes også. Vinene kan være fyldige, sødmefulde og krydrede med masser af mørk frugt. I mange år blev megen rød Almansavin brugt til at blande i vin fra andre områder, men i dag er de også efterspurgte for deres individuelle kvaliteter.

Bodega Santa Cruz de Alpera blev grundlagt i 1947 af 25 vindyrkere. 60 år er gået og den tilegnede erfaring, vinhusets ekspansion og totalt moderniserede faciliteter, positionerer vinhuset som et af områdets stærkeste. Man tilstræber at bevare den kooperative identitet via unikke produkter i høj kvalitet, baseret mestendels på druen Garnacha Tintorera til de røde vine og Verdejo til de hvide. Med omkring 3.000 hektar vinmarker, hvoraf mere end en tredjedel dyrkes økologisk, møder vingården fremtiden med stor optimisme.