Mængderabat

Yderligere information

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Amon-ra by Ben Glaetzer 2019

Original price was: kr.699,00.Current price is: kr.559,00.

Kun 1 tilbage på lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.499,00
Varenummer (SKU): 2066-2 Kategorier: , , ,

96/100 Robert Parker The Wine Advocate

Ben Glaetzer – vinmager som 14-årig
Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter.).

Robert Parkers australske favorit
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.

Heartland og Glaetzer
Ben Glaetzer er udover Glaetzer Wines, involveret i Heartland Wines. Heartland projektet er han medejer af, og her fremstiller han “value-for-money” vine på druer fra forskellige områder i South Austalia. Vinene er intense og frugtdrevne, men uden at være marmelade eller sødlige. Superlækre “entry wines”, der giver et indblik i Ben Glaetzers unikke vinmager talent.

AmonRa fra Glaetzer Winery
Amon-Ra er Ben Glaetzers topvin, og tillige en af verdens bedste Syrah/Shiraz-vine. Vinen laves på druer fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley, og er lagret 15 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. I glasset fremstår den blæksort. Duften er kolossalt rig og kompleks, med nuancer af koncentreret bærfrugt, mokka, engelsk lakrids, mineraler, og vanille. Smagen er eksplosivt aromatisk og åbner sig lag efter lag efter lag. Eftersmagen varer flere minutter. Nydes stille af rummelige glas i dag og fire årtier frem.