Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Bryghuset No. 5 Cacao Bock 8% alc.

kr.43,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5343-1-1 Kategorier: , , , ,
Bryghuset No. 5 Cacao Bock

Bryghuset No. 5 Cacao Bock er en voldsom mørkebrun doppelbock med, middel humle, et højt og cremet lysebrunt skum og fremstillet på masser af chokolademalt og Red Mayan – ægte honduranske kakaobønner fra Mikkel Friis-Holm. Fyldig men ikke sød.

Med cacao fra Mikkel Friis-Holm.

En øl til dig som ved, at chokolade ikke blot er noget man spiser. Cacao Bock kan sagtens klare sig fint overfor kraftigere retter som gullasch og bankekød. Bryghuset No. 5 gyldne Hoppy er en pale ale med inspiration fra de amerikanske APA’er. Der er brugt amerikanske humler i rigelig mængde, hvilket både kan smages og duftes.

Cascade bidrager med en fin duft af citrus. Amarillo tilfører en duft af blomster. Colombus giver et lille smæld på tungen af bitterhed. Den markante bitterhed er afbalanceret med en fyldig maltsmag, så bitterhed, fylde og sødme går op i en højere enhed.

Producent

Holbæk Bryghus er et mikrobryggeri grundlagt i 2005 af en gruppe lokale ølentusiater. De oprindelige andelshavere måtte give op i 2010. Efter skiftende ejere er det siden 2012 en del af kredsen bag restauranten Bryghuset No5, der ejer bryggeriet. Bryggeriet har til huse i kælderen under restauranten. Restasuranten hed først Nygade No5, men med tiden har skiftet navn til Bryghuset No5 – Institut for Øllogi og Hektolitteratur. De første år blev der kun brygget øl på fad til salg fra restauranten over bryggeriet.