Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Underområde

Område

Chateau Feytit-Lagrave Pomerol 2019

kr.359,00

På lager

Varenummer (SKU): 4976 Kategorier: , ,
Chateau Feytit-Lagrave Pomerol 2019

Chateau Feytit-Lagrave Pomerol 2019 er produceret af Catherine Péré-Vergé (1939-2013) som var en af de store Bordeaux-vinrevolutionære fra halvfemserne. Dog havde hun én forskel: hun var den eneste kvinde!

I Pomerol fandt denne stærke og viljestærke leder sit hjem og hævede Montviel, Le Gay og La Violette til de højeste standarder, altid med fortsat støtte fra sin ven Michel Rolland. Som arving til Cristalleries d’Arques i nord havde hun kun én parole: udholdenhed. Hendes engagement strakte sig hele vejen til Argentina, til vinstokkene i Mendoza. Hendes sydamerikanske drøm, Monteviejo Bodega, en reference inden for genren, ville blive startpunktet for karrieren for hendes højre hånd, Marcelo Pelleriti, en af landets største ønologer.

Terroir: 2,5 hektar.
Druetyper: 20 % Cabernet Franc, som giver rundhed, smidighed og frugt. 80 % Merlot, som giver elegance, fylde og frugt.
Alder på vinene: Gennemsnitligt 20 år.
Druetærskel: Manuel.
Vinfremstilling: Gæringen på Château Montviels vinfadrum tillader traditionel vinifikation i temperaturkontrollerede rustfrie stålfade af lille volumen. Den alkoholiske gæring finder sted i fade i den første måned af Vinifikationen; vinen tilbringer 15 måneder på nye fade til den malolaktiske gæring og lagring.
Produktion: Cirka 11.600 flasker.