Tilbud

Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Château Grand Rivallon Saint-Èmilion Grand Cru 2020

kr.150,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3871-1-1-1 Kategorier: , , ,

Château Grand Rivallon Saint-Émilion Grand Cru ligger i hjertet af Saint-Émilion, tæt på byen af samme navn. Vinen produceres meget traditionelt på overvejende Merlot (85%) og en lille andel Cabernet Sauvignon (20%) samt 5% Cabernet Franc, som bidrager med lidt “kant” til vinen. Druerne høstes manuelt, og vinen lagres på fade af fransk eg. Slottes marker er på kun 10 hektar og det er Stéphane de Renoncourt, der er konsulent på ejendommen.

Château Grand Rivallon Saint-Émilion Grand Cru har en flot dybrød farve. I munden fornemmes en silkeblød vin, der fylder sanserne med imødekommende aromaer, som man kan forvente fra velproduceret Saint-Émilion i en stor årgang. Masser af violer og krydderier. En fyldig og halvkraftig vin, men med en meget fin balance og afrunding. Flot og elegant!

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 17-18 grader. Vinen er som skabt til en god rød bøf eller en veltilberedt steg fra ovnen eller stegegryden. Tilbehøret må ikke være for krydret og kraftigt. Château Grand Rivallon kan også serveres til et lækkert udvalg af gode oste, der dog ikke må være for kraftige.

Vinen har, under de rette forhold, gemmepotentiale til 2028-2033