Yderligere information

Land

Underområde

Allergener

Sulfitter

Område

Størrelse

150 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Château Haut-Reys Graves 2018 – magnum

kr.250,00

På lager

Varenummer (SKU): 5618 Kategorier: , , ,
Graves 2018

Château Haut-Reys Graves 2018 er en rødvin fra Graves-appellationen i Bordeaux-regionen i Frankrig. Vinen er lavet på 80% Merlot og 20% Cabernet Sauvignon. Denne hovedsageligt Merlot-baserede vin blev gæret og lagret i tank. Den har en dejlig dyb farve og aromaer af røde og sorte frugter, der passer perfekt til de glatte, elegante smagsoplevelser på ganen, understøttet af silkebløde tanniner og en smuk lang eftersmag.

Oplevelsen: Château Haut-Reys Graves 2018 har en dyb og intens rubinrød farve. Smagsprofilen er kompleks med noter af modne bær som kirsebær og brombær, krydrede nuancer og subtile hints af egetræ fra de fade som den er lagret i.

Serveringsforslag: Graves 2018 vil være en god ledsager til rødt kød, lam og hårde oste. Serveres bedst ved en temperatur på omkring 16-18 grader Celsius for at fremhæve vinens kompleksitet.

Cháteau Haut-Reys

Beliggende tæt på byen Bordeaux og grænsende op til Pessac-Léognan-appellationen blev denne 20 hektar store vingård overtaget i 1997 af Isabelle og Grégoire Gabin, der kom fra landbrugs- og vinavlsmiljøer. I interesse for kvalitet påtog de sig en ambitiøs omstrukturering af både vingården og kælderen. Ejendommen er atypisk på grund af den høje procentdel af Merlot, som bidrager til vinens runde, frugtagtige smag.

Produktion

Den 25 år gamle vinstokke dyrkes i terroir af grus- og ler-kalkstenjord. Druerne høstes manuelt, inden de bliver lagret på tanke af beton og rustfrist stål.