Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Område

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Underområde

Producent

Château Mouton Rothschild Pauillac Grand Cru Classé 2017

kr.4.500,00

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 1883 Kategorier: , , , ,

Château Mouton Rothschild Pauillac Grand Cru Classé er måske et af verdens mest prestigefyldte slotte. Vinmageren har en evne til at kombinere komplekse vine med muskuløsitet og tidlig lagringspotentiale. Château Mouton-Rothschild erhver vinelskers drøm og et eftersøgt samleobjekt. Værd at fortælle er at slottet forsknings- og markedsføringsmæssigt er blandt de mest progressive set på verdensplan og har opnået kultstatus. Det har medført at mange kunstnere maler vinslottets prestigefyldte etiketter.

Château Mouton Rothschild Pauillac Grand Cru Classé skaber altid enestående og særdeles eftertragtede vine. Vinene er blandt de mest populære vine i verden – ikke mindst hos mange, som ser vinene som investeringer. Årgang 2017 er ingen undtagelse.

Du får en meget mørk, sort-lilla vin med en ekspressiv aroma af knuste solbær, vilde jordbær, meget modne blåbær, brombær og chokoladeoverhældte kirsebær med små hint af stjerneanis, lakrids, barbecue, kanel, nelliker, violer, roser, friske cigarer og blyant. Super delikat og samtidig intens på tungen med ultrafine tanniner, frisk frugt, fed fylde, hindbær, brombær, karamel, chokolade, hasselnøder, en legende mineralitet, peber og en levende friskhed med hint af balsamico og en lang eftersmag med små hint af salt.

Vinen er sammensat af perfekt modne Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot.