Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Producent

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Varetype

,

Økologisk

Nej

Deutz Demi Sec

kr.449,00

På lager

Varenummer (SKU): 1723 Kategorier: , , , , ,
Deutz Demi Sec

Meget vellavet champagne med en ren og imødekommende smag, der yderligere fremhæves af en velafbalanceret sødme. Med Deutz Demi Sec får man automatisk lyst til et glas mere.

Champagnen er fremstillet af 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir og 33% Pinot Meunier.

Producent

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Således har Deutz, siden grundlæggelsen af Syndicat des Grandes Marques de Champagne” i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz position blandt de allerbedste huse i Champagne.