Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Allergener

Sulfitter

Land

Område

Underområde

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Kommune

Domaine Philippe Girard Pommard 2020 Vieilles Vignes

kr.499,00

På lager

Varenummer (SKU): 2968-1-1-2-1-1-1 Kategorier: , , ,
Vin – produktion:

70 år gamle Pinot Noir stokke, 9 måneder på fad hvor af 40% er nye. Farven er dyb rød med nuancer af violet. Duften byder på noter af blåbær, brombær, kirsebær og blomme. Ved lagring kommer kommer nuancer af læder, chokolade og peber til. En vin med stor struktur og frugtig elegance.

Farve: Dyb rød, hen imod violet og lilla nuancer.
oplevelse: En rund tekstur, en delikat og selvsikker struktur, frugtig på ganen.
God til: Gris, okse og fjerkræ.

Vinhuset – historie:

Domainet holder til i hjertet af Savigny Les Beaune og er med til at definere den absolutte superliga i området, som i dag leverer nogle af de stærkeste køb i Bourgogne, når man kigger på pris/kvalitet.

Remington Norman, som er forfatter bag nogle af de mest omfangsrige bøger om Bourgogne, har netop dette domaine som en af hans favoritter, og det er ikke uden grund!

Arnaud Girard er nyeste generation og han er godt i gang med at videreføre de stolte traditioner der går 5 århundreder tilbage, samt at sætte sit moderne touch på vinene.

Kigger man på de 10 ha vinmarker som de råder over finder man en ekstrem høj gennemsnitsalder. Nogle af Premier Cru markerne er helt op til 90 år gamle og hans ”normale” Bourgogne rouge laves på 48 år gamle vinstokke. Det vidner om at jorden og planterne passes og plejes og at vi her har med en ambitiøst producent at gøre som vil kvalitet frem for kvantitet!