Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Grand Marnier 100 Years 40% alk.

kr.1.099,00

På lager

Varenummer (SKU): 1378-1 Kategorier: ,
Grand Marnier 100 Years

Det var franske Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, som fik ideen om at producere en ‘avant-garde’-likør – en ‘grand’ likør. Det skete i 1827 i den lille by Neauphle-le-Château lidt uden for Paris. Det var dog først i 1880, at Louis-Alexandre Marnier fik ideen at blende fin, fransk cognac med bitter orange fra Caribien – og det var egentlig startskuddet til det, vi kender som Grand Marnier.

cognac, appelsin og fransk stil og elegance

Dette er en fremragende fransk appelsinlikør, som laves ved at blande cognac, essens af bitre appelsiner og sukker, som derefter lagres på egetræsfade. Resultatet er en fyldig, blød og kompleks likør, der har en karakteristisk appelsinsmag med noter af vanilje og karamel. Serveres ofte som digestif eller bruges som ingrediens i en række forskellige cocktails og desserter.

Likøren har været brugt i cocktails i over 100 år. Den er især populær i cocktails som Margarita, Sidecar og Cosmopolitan, hvor den tilføjer en kompleks og sofistikeret smag til din cocktail. Så uanset om du ønsker at tilføje et strejf af elegance til din yndlingscocktail eller forbedre smagen af ​​din yndlingsdessert, er Grand Marnier et fremragende valg.