Yderligere information

Land

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Granddad Jacks 65 miles Dry Gin Navy Strenght 57% alk.

kr.469,00

På lager

Varenummer (SKU): 7555-1-1-1-1-2-1-1 Kategorier: ,
Granddad Jacks 65 miles Navy Strenght Dry Gin

Leder du efter en gin, der er modig og fuld af smag? Med en alkoholprocent på 57 er Granddad Jacks 65 miles Dry Gin præcis det. Med en unik blanding af botanicals, herunder enebær, kanel, kardemomme, nelliker, appelsin og stjerneanis, er denne krydderiblanding en voldsom, men værdig angreb på sanserne.

Efter 28 iterationer er 65 Miles Gin en fuldendt smagsoplevelse, som elskere af whisky og gin vil beundre. Forestil dig krydderiheden, men ikke en uvenlig kollision med enebær, i stedet en afbalanceret og smuk blanding, der ville være den perfekte ledsager til enhver eventyr, om det så er en grill med venner eller en 65-mile vandretur i New Zealand.

Denne publikumsfavorit og guldmedalje-vindende gin serveres bedst med enten Global Grapefrugt Tonic eller Gobal Indian Tonic, is og en dehydreret appelsinskive. Og for dem, der er oppe på udfordringen, kan du endda prøve at nippe til den over is.

Så hvorfor ikke sætte dig ned, nippe og nyde den perfekte blanding af varme, krydderi og enebær? Det er sikker på at imponere og glæde selv de mest krævende gin-entusiaster.