Tilbud

Yderligere information

Område

Land

Størrelse

Varetype

Økologisk

Producent

Gröhl Sinnes Rausch Trocken Rosé 2021

kr.109,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4942-1-1 Kategorier: , ,
Producent

Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. Vinavlen er tilpasset naturen, og vores håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.

Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.

Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein. På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord der er fyldt med naturressourcer, står vores steder for vinavl af høj kvalitet. Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

Vinen

Robuste, elegante, friske nuancer præsenterer denne friske, elegante rosé. Navnet holder, hvad det lover. Passer godt til retter med middelhavspræg, til kolde forretter og med sommer salater. Ideel til lufttørret skinke, frisk skaldyr eller fjerkræretter. Vinen er lavet på Spätburgunder, Cabernet Sauvignon og Merlot.