Tilbud

Yderligere information

Størrelse

70 cl.

Varetype

Producent

Område

Land

Loch Lomond Whisky 12 års gaveæske med 2 glas

kr.499,00

På lager

Varenummer (SKU): 4647-1-1-1-1 Kategorier: , , , ,
Loch Lomond Whisky 12 års – gaveæske med 2 glas

Loch Lomond Whisky 12 års single malt whisky fra det skotske højland. Til denne aftapning har master distiller Michael Henry udvalgt tre forskellige slags fade: bourbon, refill- og recharred, som er “viet” i de helt rigtige proportioner for at skabe en dyb, mellemfyldig og frugtig whisky.

Producent

Loch Lomond er ikke som de andre destillerier i Skotland. På de 8 destillationsapparater kan de kreere et væld af forskellige stilarter, hvor der eksperimenteres ikke kun med malten og lagringen, men også selve destillationen! Whisky produceret hos Loch Lomond har derfor været frigivet under en række forskellige navne, som fx Inchfad, Inchmoan, Inchmurrin, Glen Douglas, Croftengea og Old Rhosdu – alt efter stil og røgniveau.
Med de ret unikke Lomond stills er Loch Lomond også ét af de få destillerier i Skotland, der laver både single malt og grain whisky (og med muligheden for at lave single blended). Et andet er Girvan, som er kendt for grain whisky men også laver single malt under navnet Ailsa Bay. Tidligere har også Lochside og Ben Nevis kunnet det. Loch Lomond har desuden sit eget bødkeri on-site, hvilket giver dem fuld kontrol over hele processen fra destillation til lagring. Destilleriet er opkaldt efter den lokale sø, som også leverer vandet til produktionen.