Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Maison Villevert G’Vine By Jaime Lorente Gin 40%

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 5344-1 Kategorier: ,

Jamie Lorente, G’vines spanske brandambassadør, kendt fra Money Heist/Papirhuset på Netflix, har sammen med Jean-Sebastian Robiquet lavet en intens og lækker udgave af G’vine. Vi bliver udfordret og inviteret til at smage på ginen, på livet, på det hele faktisk og helst i gode slurke.
Maison Villevert G’Vine By Jaime Lorente Gin starter ud med let krydrede noter (Kardemomme og ingefær), der er G’vine’s klassiske enebær, vindrueblomst og Cubeb(pebber), de krydrede noter er skarpt efterfulgt af noter af grøn peber (bell pepper) og citrus. Der er en lækker lang finish af forskellige pebrede noter, som bare bliver ved. I smagen er der også fine noter af hindbær, som balanceres flot op i mod enebærene og peber-noterne, der er en lang flot afslutning og man sidder tilbage med en lækker frugtig og krydret gin… SKAL SMAGES!!!

Området

Bordeaux’ umiddelbare nordlige nabo, Cognac, er sikkert verdens mest kendte distrikt for produktion af brændevin – og dette siden det 15. århundrede. Det var imidlertid først i 1860, at den franske geolog Coquand og hans assistent lavede en opdeling af området efter jordbundsforholdene og opdagede, at kvaliteten af Cognac var tæt forbundet med netop jordbundstypen.

6 områder blev derefter fastlagt, hvor den bedste – Grande Champagne – ligger i midten af området. Navnet kommer fra Champagnedistriktet længere nordpå og skyldes, at man i området finder en meget kridtholdig jordbund, som ligner den i det berømte franske vindistrikt. Kridtet udgør ca. 35% i det øverste lag og helt op til ca. 80% længere nede. Og i Cognac som i Champagne giver denne jordtype finesse og charme.

Producent

Maison Villevert er en fransk spiritusproducent beliggende i Cognac distriktet. Huset producerer forskellige vindruebaserede spiritusprodukter. Hos Maison Villevert mener man, at ‘Vindruer er verdens ædleste frugt, og er overlegne alle andre frugter’. Derfor har alle deres produkter et islæt af vindruer.

Maison Villevert producerer ginerne G’Vine Floraison og Nouaison Gin, by G’Vine, samt June, by G’Vine (vindrueblomst-Ginlikør med ferskensmag), en vermouth-serie kaldet La Quintinye Vermouth Royal, eller LQVR, som er baseret på Pineau de Charentes. Vermouth-serien findes i tre varianter: Extra Dry, Blanc og Rouge.

Derudover producerer huset en tequila-serie, Excellia Tequila – en 100% agave tequila, som er lagret i gamle Cognac- og Sauterne-fade, heraf vindrue-islættet. Der findes en Blanco, en Reposado og en Anejo. Selve huset Maison Villevert ligger i Merpins, 18 km vest for Cognachuset Frapin og 20 km nordvest for Cognachuset François Voyer, tæt på byen Cognac, på grænsen til Charente-Maritime. Maison Villevert producerer desuden også sin egen cognac.

Produkter fra g’Vine: https://tnv-vin.dk/?s=g%27vine&post_type=product&dgwt_wcas=1