Yderligere information

Varetype

,

Land

Producent

Størrelse

fl. 75 cl.

Økologisk

Nej

Marzadro Grappa Trentina 43%

kr.345,00

På lager

Varenummer (SKU): 3914 Kategorier: , , , ,
Marzadro Grappa Trentina

Marzadro Grappa Trentina er produceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver virksomheden. Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk. Grappaen der representere båndet mellem Marzadro og Trentino området. 43° bliver kun blendet fra druer i Trentino regionen specielt udvalgt for at vise den traditionelle Trentino-stil. Grappaen er produceret fra 8 forskellige druer. 4 hvide og 4 røde. Med sine 43% giver det power i munden men også masser af smag og sødme.

En grappa med sine rødder fast i det område, som giver den sit bedste: den typiske vinstok i regionen, temperaturændringer, som giver den deraf følgende parfumer, oplevelsen af århundreders fortid.

Duft: Intens, direkte, med betydelige friske fornemmelser

Smag: Tør, fuld af karakter, typisk for sin hjemstavn

Produktion

Produceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver virksomheden. Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk.