Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Mez Clado VISDOM 2018 – 2023 40% alk.

kr.499,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2353-3-1 Kategorier: ,

En Fantastisk NYHED fra Dansk Rom Blanderi er landet i butiken – Mez Clado VISDOM 2018 – 2023 Udviklet på baggrund af den bedste erfaring og viden, man har gjort sig igennem de fem år Dansk Rom Blanderi har eksister En slags THE GREATEST HITS på flask. Der er brugt tre forskellige rom som har alle har været brugt i de forskellige Mez Clado blends igennem tiden.

Vi garanterer 100 procent Mez Clado DNA

Hver flaske er håndnummereret.

Mezclado er et dansk rom blanderi, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Med det formål at finde frem til de helt rigtige stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelse til enhver smag. Ordet Mezclado betyder blanding og har oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en lille vinbutik i Middelfart. Og med stor succes solgt til butikkens kunder, der ofte kom langvejs fra for rommens skyld.

Personen bag blandingerne hedder Radoslaw, som med tiden har udviklet en passion for rom og etableret Mezclado, så hele landets befolkning kan nyde de unikke romblandinger. En hver produceret flaske er omhyggeligt blandet og tappet i Danmark.