Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin Banan sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 1757 Kategorier: ,
Monin Banan sirup

Bananen er den mest velkendte tropiske frugt, som mange spiser som en sund snack i løbet af dagen. Dens søde, fløjlsagtige smag gør den til en perfekt dessertfrugt eller tilføjelse til bagværk og konfekture. Monin Banan sirup passer perfekt sammen med chokolade, karamel, rom og andre eksotiske frugter, og bringer en tropisk touch til cocktails og varme drikke ens.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.