Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin Grenadine Sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 3832 Kategorier: ,
Monin Grenadine Sirup

Oprindeligt lavet af granatæblepulp, har grenadinesirup beholdt sit navn, men opskriften er blevet ændret siden det 19. århundrede, som i denne Monin Grenadine Sirup. Faktisk, da granatæblet ikke vokser i Vesten, er grenadinesirup faktisk en blanding af røde frugter, der ligner granatæblets farve og smag.

Monin Grenadine Sirup er en lækker blanding af solbær, hindbær, hyld og vanilje. Dens smukke røde farve og søde noter, med et strejf af surhed, kan nydes både i cocktails og alkoholfrie drinks. Det er en perfekt ingrediens til at forvandle lemonader eller øl eller højne en Tequila Sunrise eller en Planter’s Punch.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.