Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin Kirsebær Sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 3831-1-2-1-2 Kategorier: ,
Monin Kirsebær Sirup

En lille frugt kendt siden Oldtiden. Der findes hundredevis af kirsebær varianter, med forskellig smag men alle lige lækre. Kirsebær er ofte brugt i marmelade eller desserter, oftest med chokolade, men kan også nydes i drinks som med denne Monin Kirsebær Sirup.

Denne sirup giver et hint af modne kirsebær, en frisk kirsebærsmag er ideel ingrediens til at bringe forfriskende noter frem i dine kreationer. Prøv det i en is-te, i en mørk chokolade frappe eller i en hvid chokolade Martini.

Genopdag den autentiske smag af friske, modne kirsebær. Med denne vil du have uendelige muligheder for at skabe lækre velsmagende drinks. Brug den i din drink for at give den et frugtigt pift, eventuelt i en mælkebaseret drink med chokolade, i en kold øl eller i en Cosmopolitan. Kombinationsmulighederne er uendelige.

Kombineret med smagen af ingefær for at få forstærket den sure smag med en smule krydderi. Tilsæt en smule Monin Kirsebær Sirup i en Moscow Mule, og du er solgt.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.